Skip to main content
TUNTURI

Επίσημο service TUNTURI NEW FITNESS.

Είμαστε εδώ για εσάς.

Επισκευή οργάνων γυμναστικής TUNTURI, με την επίβλεψη των τεχνικών μας και δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά.

Προσφέρουμε σε όλους του πελάτες μας εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και service για όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών διάδρομων γυμναστικής της εταιρείας TUNTURI με εγγύηση επισκευής.

Ο δικός σας συνεργάτης για άμεση εξυπηρέτηση με πολυετή εμπειρία στην επισκευή διαδρόμου γυμναστικής, ποδηλάτου και ελλειπτικού της TUNTURI NEW FITNESS B.V.

Με την αγορά ενός οργάνου γυμναστικής TUNTURI, επιλέγετε στιβαρότητα και ποιότητα κατασκευής εξασφαλίζοντας τη μακροζωία του προϊόντος σας. Επιπλέον, το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της εταιρείας μας βρίσκεται άμεσα δίπλα σας καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Αίτηση επισκευής

Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο ελάττωμα ή ο εξοπλισμός γυμναστικής σας χρειάζεται επισκευή ή συντήρηση, η εταιρεία μας προσφέρει εκτενή τεχνική εξυπηρέτηση, εκπροσωπώντας την ποιότητα των υπηρεσιών της ΦΙΛΑΝΔΙΚΗΣ εταιρείας TUNTURI NEW FITNESS B.V.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για αίτημα επισκευής, μέσω τηλεφώνου στο 2104827330 ή στέλνοντας e-mail στο info@tunturi.gr.

Ανταλλακτικά & εξαρτήματα

Η εταιρεία μας σάς παρέχει μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για τα προϊόντα TUNTURI, με στόχο την διευκόλυνσή σας κατά τη χρήση της συσκευής σας.

Τα γνήσια ανταλλακτικά TUNTURI που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί ή οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι κατά την επισκευή του προϊόντος σας, διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του.

Όταν αγοράζετε ανταλλακτικά και εξαρτήματα της TUNTURI, έχετε εξασφαλίσει ότι ταιριάζουν στη συσκευή σας και ότι η νόμιμη εγγύηση τους βρίσκεται σε πλήρη ισχύ. Τα γνήσια ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για 10 έτη έως και 15 έτη ή 3 έτη από το τέλος παραγωγής της κάθε σειράς, με βάση τα χρονικά όρια που ορίζει η κάθε σειρά εγγύησης.

Επιλεγμένα ανταλλακτικά είναι πάντα διαθέσιμα για παραγγελία

Προσοχή!! Για την επισκευή ή τροποποίηση, τη δοκιμή και συντήρηση του ηλεκτρικού εξοπλισμού, πρέπει να τηρούνται οι σχετικές νομικές αρχές, τα μέτρα πρόληψης ατυχημάτων και τα ισχύοντα πρότυπα. Πριν την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής στη μονάδα, θα πρέπει να έχει αποσυνδεθεί με ασφάλεια από το ρεύμα.

Δίκτυο Τεχνικής υποστήριξης Πανελλαδικά

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας εντός ΑΤΤΙΚΗΣ και οι επιλεγμένοι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες τεχνικής εξυπηρέτησης στις μεγάλες αστικές πόλεις εντός ΕΛΛΑΔΟΣ, καλύπτουν ευρύ φάσμα περιοχών και βρίσκονται στο σπίτι σας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Exclusive Care – Πακέτα Συντήρησης

Ο έλεγχος και η συντήρηση του εξοπλισμού γυμναστικής σας έχουν μεγάλη σημασία για να είναι πάντα σαν καινούργιος!

Αγοράζοντας όργανα γυμναστικής TUNTURI, τα οποία φημίζονται για τη διάρκεια ζωής τους, έχετε κάνει ήδη τη σωστή επιλογή. Για αυτό σας προτείνουμε ένα πακέτο υπηρεσιών και συντήρησης του εξοπλισμού γυμναστική σας, για να απολαμβάνετε μακροπρόθεσμα τα στιβαρά και ανθεκτικά χαρακτηριστικά των οργάνων γυμναστικής TUNTURI.

Με το πακέτο συντήρησης σας προσφέρουμε επαγγελματικό έλεγχο, καθαρισμό και συντήρηση από εξειδικευμένο τεχνικό. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα διάγνωσης για τον έλεγχο και την ενημέρωση των συσκευών σας. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα έντυπο ελέγχου, το οποίο περιλαμβάνει τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, τον επόμενο προγραμματισμένο έλεγχο καθώς και πολύτιμες συμβουλές για τη λειτουργία και την συντήρηση της συσκευής σας. Με τον τρόπο αυτό, κρατάτε ιστορικό όλων των εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί και πολύ εύκολα μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό.

TUNTURI

Τα οφέλη σας με μια ματιά

Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για την σωστή χρήση των συσκευών σας, ώστε να απολαμβάνετε τη μέγιστη απόδοση.

Μακροζωία, εύκολη χρήση και κορυφαία απόδοση όσα χρόνια κι αν περάσουν – Το 60% των βλαβών θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Επέκταση Εγγύησης

Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες που έχουν αγοράσει ένα καινούργιο προϊόν της εταιρείας TUNTURI, τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησής του.

  • Τιμές: TUNTURI Service Certificate (Πιστοποιητικό επέκτασης εγγύησης).
  • Επέκταση Εγγύησης TUNTURI για 3 χρόνια 69 €
  • Επέκταση Εγγύησης TUNTURI για 5 χρόνια* 119 €
  • Επέκταση Εγγύησης TUNTURI για 10 χρόνια* 199 €

*Η δυνατότητα της επέκτασης της εγγύησης παρέχετε σε προϊόν καινούργιο εντός συσκευασίας κατά την πώληση ή μετά από έλεγχο του τεχνικού μας τμήματος εφόσον πληρούνται οι οδηγίες χρήσης και συντήρησης.

Με εκτίμηση.
ΣΠΟΡΤΕΚ ΦΙΤΝΕΣ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε.
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των προϊόντων TUNTURI NEW FITNESS B.V.